Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Mechanical Seal, Seal, Burgmann Mbs100 manufacturer / supplier in China, offering Burgmann Mbs100 Replacement Metal Bellow Seal Mechanical Seal, Pump Seal, Auto Spare Parts Oil Seals, Cartridge Mechanical Seal Self-Aligning Seal Rdsf and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Burgmann mechanical seal Burgmann Mbs100 Replacement Metal Bellow Seal Mechanical Seal, Pump Seal

Burgmann Mbs100 Replacement Metal Bellow Seal Mechanical Seal, Pump Seal

FOB Price: US $10 / Piece
Min. Order: 5 Pieces
Min. Order FOB Price
5 Pieces US $10/ Piece
Get Latest Price
Production Capacity: 1000000PCS/Year
Transport Package: Carton
Payment Terms: L/C, T/T

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: pump seal
  • Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  • Temperature: Temperature Mechanical Seal
  • Standard: Standard
  • Balance: Balanced
  • Certificate: ISO9001
  • Trademark: JR
  • Origin: China
  • Structure: Single End
  • Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal
  • Performance: Corrosion
  • Type: O-Ring Mechanical Seals
  • Function: for Pump, Compressor
  • Replacement to: for Blower Pump, Diving Pump and Circulating Pump
  • Specification: as requirement
  • HS Code: 848420090
Product Description

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.
 
High Quality Mechanical Seals

Description:

Operating range
Shaft diameter: d1 = 20 100 mm (0.75" 4")
Pressure: p1 = 25 (16*) bar 363 (232*) PSI
Temperature: t = -40 °C +220 (160*) °C (-40 °F 428 (320*)) °F
Sliding velocity: vg = 20 m/s (66 ft/s)
* Operating limits for material combination Q1/Q1
 
Materials
Seal face: Silicon carbide (Q12), Carbon graphite (A)
Seat: Silicon carbide (Q1)
Bellows: Inconel® 625 (T3)
Secondary seals: FKM (V)
Metal parts: Duplex (G1)
 
Recommended applications
Process industry
Refining technology
Power plant technology
Chemical industry
Hot media
Cold media
Highly viscous media
Pumps
Special rotating equipment


 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -50ºCto+200ºC

Pressure:

≤1MPa

Speed:

≤20m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

Q2,B,U2

Rotary Ring:

U22,Q22

Secondary Seal:

P,E,V,N,Aflas

Spring and Metal Parts:

F,G

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids

Design:

950, 960 AND 970 only differ in the drive mechanism from the shaft to the rotary seal face. 950 is drive directly from the shaft.




mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 


 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com
Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Davis
Manager
*From:
To: Mr. Davis
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now