Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Mechanical Seal, John Crane, Shaft Seal manufacturer / supplier in China, offering Mechanical Seal Equal to Burgmann Cartex-Sn Oil Charging Pump, Cartridge Mechanical Seal Bellows Component Seals Bsai Bsaig, Auto Cooling Pump Mechanical Seal Fb and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Burgmann mechanical seal Mechanical Seal Equal to Burgmann Cartex-Sn Oil Charging Pump

Mechanical Seal Equal to Burgmann Cartex-Sn Oil Charging Pump

FOB Price: US $10 / Piece
Min. Order: 5 Pieces
Min. Order FOB Price
5 Pieces US $10/ Piece
Get Latest Price
Production Capacity: 1000000PCS/Year
Transport Package: Carton
Payment Terms: L/C, T/T

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: CARTEX-SN
  • Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  • Temperature: Temperature Mechanical Seal
  • Standard: Standard
  • Balance: Balanced
  • Certificate: ISO9001
  • Specification: as requirement
  • HS Code: 848420090
  • Structure: Single End
  • Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal
  • Performance: Corrosion
  • Type: O-Ring Mechanical Seals
  • Function: for Pump, Compressor
  • Trademark: JR
  • Origin: China
Product Description

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.

 

High Quality Multiple Spring O-ring Mechanical Seals


Description:

CARTEX-SN cartridge mechanical seal, For petroleum, chemistry and paper making,medical industry, replace the mechanical seal of Burgmann CARTEX-SN


1. Operational Conditions: 
Temperature: -20ºC to +180ºC
Pressure: ≤2.5MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials: 
Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
Spring and Metal Parts: Steel 
3. Seat Type: 
4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -20ºCto+180ºC

Pressure:

≤2.5MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

V1,Q1,Q2,U2

Rotary Ring:

B,A,Q1,Q2

Secondary Seal:

P,E,V,M1,M2

Spring and Metal Parts:

F,G,M

Seat Types:

 

Standard: 
Alternative: 

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids



Mechanical Seal Equal to Burgmann Cartex-Sn Oil Charging Pump

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Mechanical Seal Equal to Burgmann Cartex-Sn Oil Charging Pump

Mechanical Seal Equal to Burgmann Cartex-Sn Oil Charging Pump

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Davis
Manager
*From:
To: Mr. Davis
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now