Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Electric Spark, Caarbon Graphite, Spark manufacturer / supplier in China, offering Graphite for Electric Spark, High Temperature Resistance Carbon Graphite Seal Rings, Cartridge Mechanical Seal Bellows Component Seals Bsai Bsaig and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Carbon Graphite Graphite for Electric Spark

Graphite for Electric Spark

FOB Price: US $0.1 / Piece
Min. Order: 1,000 Pieces
Min. Order FOB Price
1,000 Pieces US $0.1/ Piece
Get Latest Price
Production Capacity: 10000000
Transport Package: Carton
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Type: Spark Parts
  • Color: Black
  • HS Code: 8311100000
  • Material: Carbon
  • Origin: China
Product Description
Specifications
1,high-quality almost same as original ones. 
2,with little-spark. 
3,long life& durable. 
4,we could offer brush with auto.
Product Feature:
 
1,high-quality almost same as original ones.
2,with little-spark.
3,long life& durable.
4,we could offer brush with auto
5,It is suitable for power tools.
Graphite for Electric Spark

Graphite for Electric Spark
Size: As per your requirement, accept customized.
We also can supply other types of graphtie block, like moulded graphite block, brick, and all of the machined graphite parts.

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our 



website: www.supseals.com
Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Davis
Manager
*From:
To: Mr. Davis
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now