Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Bearing, Bronze, Graphite Guide manufacturer / supplier in China, offering Metric Metallic Self-Lubricating Bearing, Bronze Graphite Guide Bushes, Cartridge Seal Mechanical Seal Capi, High Quality Mechanical Shaft Seal 160A and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Carbon Graphite Metric Metallic Self-Lubricating Bearing, Bronze Graphite Guide Bushes

Metric Metallic Self-Lubricating Bearing, Bronze Graphite Guide Bushes

FOB Price: US $15 / Piece
Min. Order: 10 Pieces
Min. Order FOB Price
10 Pieces US $15/ Piece
Get Latest Price
Port: Shanghai, China
Production Capacity: 10000000
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Structure: Single End
  • Speed: High-Speed Mechanical Seal
  • Transport Package: Carton
  • HS Code: 8484200090
  • Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  • Temperature: High Temperature Mechanical Seal
  • Origin: China
Product Description
Metric Metallic Self-Lubricating Bearing, Bronze Graphite Guide Bushes
Metric Metallic Self-Lubricating Bearing, Bronze Graphite Guide Bushes
Metric metallic self-Lubricating bearing, bronze graphite guide bushes
 
Oiles 500 series bearings incorporate high quality copper alloy based metals with engineered solid lubricant plugs. These bearings are designed to accommodate a wide variety of application requirements demanded by today's equipment. Precise tolerances utilizing strategic plug location and plug compounds ensure performance delivery and lubrication free service. 500 series bearings provide extreme temperature limits and high load capacity performance. These standards parts are made with 500SPI material. Other materials available in special orders, contact Oiles Customer Service for more information.

500 SP1
Features:
High strength brass alloy available with graphite
PTFE and/or custom plugs
High load, medium to low velocity applications
Standard stock
Temperature range: -40 - +575°F (-40 - +300°C)

500 HP
Features:
High strength proprietary copper alloy
Extreme load and high contact pressure performance
Extreme resistance to abrasion
available in standard and MTO sizes
Temperature range: -40 - +320°F (-40 - +150°C)
 Applications:
Conveyor and construction equipment
Heavy duty tractor and farm implement equipment
Mining equipment
Forestry equipment
Mixing tank bladeshaft support
Foundry, furnace and steel production equipment
HVAC applications
Heavy duty caster and wheel support bearings
 
Kiln kart and veneer dryer applications
Size: As per your requirement, accept customized.
We also can supply other types of graphtie block, like moulded graphite block, brick, and all of the machined graphite parts.

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our 



website: www.supseals.com
Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Steven
Manager
*From:
To: Mr. Steven
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now