Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Graphite Rod Carbon Rod Graphite Bloc, Graphite Block, Carbon Rod manufacturer / supplier in China, offering High Pure Graphite Rod, Carbon Rod, Graphite Block, Mechanical Seal John Crane Type 1A, Tungsten Carbide Ring Pump Mechanical Seal and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Carbon Graphite High Pure Graphite Rod, Carbon Rod, Graphite Block

High Pure Graphite Rod, Carbon Rod, Graphite Block

FOB Price: US $5 / Piece
Min. Order: 5 Pieces
Min. Order FOB Price
5 Pieces US $5/ Piece
Get Latest Price
Production Capacity: 10000000
Transport Package: Carton
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Structure: Single End
  • Speed: High-Speed Mechanical Seal
  • Origin: China
  • Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  • Temperature: High Temperature Mechanical Seal
  • HS Code: 8484200090
Product Description

High Pure Graphite Rod, Carbon Rod, Graphite Block
Packaging & Delivery
Packaging Details:wooden cases, carton box, also would make them according to customer's asked
Delivery Detail:as per cutomer's requested

carbon block
φ38*80φ92*150φ150*200φ260*300
φ45*100φ100*100φ160*250φ210*250
φ52*100φ100*150φ180*250φ220*250
φ62*100φ110*100φ205*250φ340*250
φ65*100φ120*100φ250*250φ400*360
φ72*100φ135*100φ300*250φ400*400
φ75*100φ145*150φ350*250φ460*400
φ82*100φ110*250φ400*220φ630*300
φ90*100φ120*250φ480*300 
φ92*100φ135*250φ320*210 
200*200*63150*290*380185*280*380
200*200*70150*280*270180*300*490
200*200*90150*256*318200*305*510
120*200*300123*125*410200*410*510
120*260*320130*256*440140*245*535
150*260*320210*210*435158*255*430
120*210*310140/150/160/180*310*410150*300*490
150*310*310150*210*660230*310*850
150*250*318140*210*660200*300*790
150*260*330  
150*205*450  
Type SG-4SG-5SG-6
Ash (%)≤0.10.10.1
Resistance (µm)≤1098
Bulk density(g/cm)≥1.751.801.85
Compressive strength (Mpa)≥456070
Flexural strength (Mpa)≥253035
Porosity (%)1.80.150.12
Coefficient of thermal expansion4.04.55.5
Thermal conductivity 120-130 

Size: As per your requirement, accept customized.
We also can supply other types of graphtie block, like moulded graphite block, brick, and all of the machined graphite parts.

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our 



website: www.supseals.com
Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Davis
Manager
*From:
To: Mr. Davis
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category