Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Graphite Carbon Vane, Vacuum Pump, Pump manufacturer / supplier in China, offering Graphite Carbon Vane for Vacuum Pump, Cartridge Mechanical Seal Bellows Component Seals Bsai Bsaig, Auto Cooling Pump Mechanical Seal Fb and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Carbon Graphite Graphite Carbon Vane for Vacuum Pump

Graphite Carbon Vane for Vacuum Pump

FOB Price: US $0.5 / Piece
Min. Order: 100 Pieces
Min. Order FOB Price
100 Pieces US $0.5/ Piece
Get Latest Price
Production Capacity: 10000000
Transport Package: Carton
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Structure: Single End
  • Speed: High-Speed Mechanical Seal
  • Origin: China
  • Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  • Temperature: High Temperature Mechanical Seal
  • HS Code: 8484200090
Product Description
Product Description

1.   About material :

Aobo Carbon provide carbon brushes in all kinds of applications for OEM customers and end users. Our customers have proven the good quality can keep in long -term use. We are sure to offer you the suitable material

 

Graphite material                         ---- for slip ring of high-speed turbine.

Metal graphite material               --- for high load and low voltage motors with less commutation task.

Resin bonded graphite material--- for small and middle sized DC(Direct Current) motors and generator plant.

Electro graphite material            ----has excellent commutating performance and self-lubricated functions, have                                                                                         been widely used in all AC(Alternating Current ) and  DC(Direct Current) motors 

2.  About material original :

    ----    Original ,                From Original products manufacturer 

    -----  Abroad  one ,         From Abroad , eg, Germany or American , same as original carbon brush material 

    -----  China similar one, From China local, similar to Original material 

3.  About difference between China Similar and Abroad one  :

     ----- Density ,  resistivity , current density and max speed maybe similar or same 

     ----- Lifetime not same . eg, Abroad one can use 1 year,  China similar can be up to 6-8 monthes.

 Graphite Carbon Vane for Vacuum Pump
Size: As per your requirement, accept customized.
We also can supply other types of graphtie block, like moulded graphite block, brick, and all of the machined graphite parts.

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our 



website: www.supseals.com

Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Davis
Manager
*From:
To: Mr. Davis
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now