Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Single Seal, Balanced, Component Seal manufacturer / supplier in China, offering Fluliten Mechanical Seal Tzka Single Component Seal Suitable for Medium and High Pressures, Mechanical Seal for Flygt Pumps 20mm-90mm, Unbalanced Single Mechanical Seal 68b and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Fluiten seals Fluliten Mechanical Seal Tzka Single Component Seal Suitable for Medium and High Pressures

Fluliten Mechanical Seal Tzka Single Component Seal Suitable for Medium and High Pressures

FOB Price: US $20 / Piece
Min. Order: 5 Pieces
Min. Order FOB Price
5 Pieces US $20/ Piece
Get Latest Price
Port: Shanghai, China
Production Capacity: 500000
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: TZKA
  • Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
  • Temperature: Temperature Mechanical Seal
  • Standard: Standard
  • Balance: Balanced
  • Transport Package: Carton
  • Origin: China
  • Structure: Single End
  • Speed: General Speed Mechanical Seal
  • Performance: Corrosion
  • Type: Jr Tzka
  • Trademark: JR
  • Specification: 0.5KG
  • HS Code: 8484200090
Product Description
The TZKA seal is a heavy-duty seal medium and high pressures.
The TZKA is a single component seal, with a type A pinned stationary seat, pressure balanced, with an integral shaft sleeve, it can be fitted on parallel shafts/sleeves and it allows rotation in two directions.
It is fitted with multiple springs located outside of the product, whichmakes it suitable for use in particularly dirty of viscous liquids.
Three substational, internal, drive lugs ensure high performance even in the case of misalignment, vibration and cavitation.

Features
SINGLE SEAL
BI-DIRECTIONAL
BALANCED
NON WETTED SPRING
SUITABLE DIRTY & VISCOUS LIQUIDS
RESISTANT TO MECHANICAL STRESS
ENDURE RUN-OUT UP TO 3mm
CAN BE FITTED ON STRAIGHT SHAFT

Fluliten Mechanical Seal Tzka Single Component Seal Suitable for Medium and High Pressures
Fluliten Mechanical Seal Tzka Single Component Seal Suitable for Medium and High Pressures


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
  
Welcome to quote for more details. 
Fluliten Mechanical Seal Tzka Single Component Seal Suitable for Medium and High Pressures


Fluliten Mechanical Seal Tzka Single Component Seal Suitable for Medium and High Pressures

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com
Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Steven
Manager
*From:
To: Mr. Steven
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now