Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Single Seal, Balanced, Component Seal manufacturer / supplier in China, offering Mechanical Seal Efc Mechanical Seal Suitable for High Corrosive and The Metallic Parts, Mechanical Seal John Crane Type 1A, Tungsten Carbide Ring Pump Mechanical Seal and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Fluiten seals Mechanical Seal Efc Mechanical Seal Suitable for High Corrosive and The Metallic Parts

Mechanical Seal Efc Mechanical Seal Suitable for High Corrosive and The Metallic Parts

FOB Price: US $20 / Piece
Min. Order: 5 Pieces
Min. Order FOB Price
5 Pieces US $20/ Piece
Get Latest Price
Port: Shanghai, China
Production Capacity: 500000
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: EFC
  • Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
  • Temperature: Temperature Mechanical Seal
  • Standard: Standard
  • Balance: Balanced
  • Transport Package: Carton
  • Origin: China
  • Structure: Single End
  • Speed: General Speed Mechanical Seal
  • Performance: Corrosion
  • Type: Jr Efc
  • Trademark: JR
  • Specification: 0.5KG
  • HS Code: 8484200090
Product Description
External seal designed for the most critical applications on rotating equipment where the process fluids are highly corrosive and the metallic parts of the seal would normally be exposed to these harsh chemicals.
The EFC seal is produced with the most modern materials and selected for their resistance to chemical attack.
Following laboratory tests and multiple field trials on very demanding applications, EFC seal has been meticulously designed to offer the best solution for sealing acidic products.
This seal with Fluibi rotary ring version, has the possibility to withstand dry-running operation. 

Features
SINGLE SEAL
BI-DIRECTIONAL
BALANCED
EXTERNAL
RESISTANT TO ACIDS & BASES
CAN BE FITTED ON STRAIGHT SHAFT
CONFIGURED WITH FLUIGAM (energized dynamic o-ring)


Welcome to quote for more details. 
Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com
You Might Also Like
Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Davis
Manager
*From:
To: Mr. Davis
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now