Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Mechanical Seal 3153, Mechanical Seal, Flygt Pump Seal manufacturer / supplier in China, offering Mechanical Pump Seal for Flygt Pumps 20mm-90mm, High Temperature Resistance Carbon Graphite Seal Rings, Cartridge Mechanical Seal Bellows Component Seals Bsai Bsaig and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Flygt Pump Seal Mechanical Pump Seal for Flygt Pumps 20mm-90mm

Mechanical Pump Seal for Flygt Pumps 20mm-90mm

FOB Price: Get Latest Price
Min. Order: 1 Piece
Production Capacity: for Example: 50, 000 PCS/Year.
Transport Package: Carton
Payment Terms: T/T, D/P, Paypal, Western Union

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: 3153
  • Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal
  • Performance: Corrosion
  • Type: 3153
  • Specification: A level of quality, e. g CE, RoHS, SGS, GMP, etc.
  • Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  • Temperature: High Temperature Mechanical Seal
  • Standard: Standard, Nonstandard
  • Inner Diameter: 20-180mm Available
  • HS Code: 848420090
Product Description

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.

 

High Quality Mechanical Seals



Flygt Pump seal Mechanical Seals



Profile:

Applications:
Pressure: ≤ 1.2Mpa;
Temperature: -30--200 ° C
Speeds: 10m/s

Materials:

 
 1Temperature -30ºC~180ºC
 2 Pressure  Less than 1.5MPa
 3 Speed  Less than 10m/s
 4 Stationary Ring :Ceramic/SiC/TC
 5 Rotary Ring   :Carbon/SiC/TC
 6 Secondary Seal : NBR/EPDM/Viton
 7 Sping&Other Parts  SUS304/SUS316L

Medium: Water, oil, crystallizing acid, alkali, high viscosity liquid, paper pulp, etc.

Mechanical Pump Seal for Flygt Pumps 20mm-90mm
Pls check the Flygt pump number ,if you need ,pls feel free to contact us ,thanks


Mechanical Pump Seal for Flygt Pumps 20mm-90mm
Mechanical Pump Seal for Flygt Pumps 20mm-90mm

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.

 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

 
  
Welcome to quote for more details. 

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com
Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Davis
Manager
*From:
To: Mr. Davis
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category