Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

Mechanical Seals, John Crane, Shaft Seal manufacturer / supplier in China, offering High Quality Oil Seal for Cars, High Temperature Resistance Carbon Graphite Seal Rings, Cartridge Mechanical Seal Bellows Component Seals Bsai Bsaig and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Others High Quality Oil Seal for Cars

High Quality Oil Seal for Cars

FOB Price: US $10 / Piece
Min. Order: 50 Pieces
Min. Order FOB Price
50 Pieces US $10/ Piece
Get Latest Price
Production Capacity: 1000000PCS/Year
Transport Package: Carton
Payment Terms: L/C, T/T

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: TC, TB, TA, SC, SB, SA, ETC
  • Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  • Temperature: Temperature Mechanical Seal
  • Standard: Standard
  • Balance: Balanced
  • Certificate: ISO9001
  • Specification: as requirement
  • HS Code: 848420090
  • Structure: Single End
  • Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal
  • Performance: Corrosion
  • Type: O-Ring Mechanical Seals
  • Function: for Pump, Compressor
  • Trademark: JR
  • Origin: China
Product Description

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.
 
High Quality Multiple Spring O-ring Mechanical Seals
 

Description:
(1) Material: Silicone, EPDM, nitrile, neoprene, Viton, SBR and NR;

(2) Special rubber seals can be made from extrusion rubber profiles and then be joint by moulding and RTV;

(3) Square rings, quad rings, back-up rings, V-rings, T-seals, wear rings, piston and rod seals available;

(4) Any color and size are available as per customer's requirements;

(5) OEM orders are welcomed.

 

 
Welcome to quote for more details. 

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com
Send your message to this supplier
Avatar
Mr. Davis
Manager
*From:
To: Mr. Davis
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now