Anhui, China
Business Type:
Manufacturer/Factory, Trading Company
Business Range:
Auto, Motorcycle Parts & Accessories, Industrial Equipment & Components, Manufacturing & ...
Main Markets:
North America, South America, Eastern Europe, Southeast Asia, Africa, Oceania, Mid East, ...
OEM/ODM Service
Sample Available
Spanish Speaker

Mechanical Seal, Seal, Alf Lava Pumps manufacturer / supplier in China, offering Mechanical Seal for Sanitary Pump, Customized Mechanical Seal for Alf Lava Pump Seal, AES P07 Mechanical Seals and so on.

Gold Member Since 2016
Audited Supplier

Mechanical Seal for Sanitary Pump

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
5 Pieces US $10/ Piece
Port: Shanghai, China
Production Capacity: 1000000PCS/Year
Payment Terms: L/C, T/T
Structure: Single End
Pressure: High Pressure Mechanical Seals
Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal
Temperature: Temperature Mechanical Seal
Performance: Corrosion
Standard: Standard

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: 93b 22
Type: O-Ring Mechanical Seals
Balance: Balanced
Function: for Pump, Compressor
Certificate: ISO9001
Replacement to: Mechanical Seal
Trademark: JR
Transport Package: Carton
Specification: as requirement
Origin: China
HS Code: 848420090

Product Description

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.


High Quality Mechanical Seals


Replacement to:

Aesseal P07 seal

1. Operational Conditions: 
Temperature: -20ºC to +180ºC
Pressure: ≤1.2MPa
Speed: ≤10m/s

1. Materials: 
Stationary Ring: Steel, Silicon Carbide, TC
Rotary Ring: Carbon
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton
Spring and Metal Parts: Steel
2. Size: 22MM


Operational Conditions:


93b-22 Seals for Alf Lava Pumps,

(Replace AES P07)




Stationary Ring:


Rotary Ring:


Secondary Seal:


Spring and Metal Parts:




Mechanical Seal for Sanitary Pump

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.

With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

Welcome to quote for more details. 
Mechanical Seal for Sanitary Pump

Mechanical Seal for Sanitary Pump

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website:

Send your message to this supplier

avatar Mr. Steven

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now