Anhui, China
Business Type:
Manufacturer/Factory, Trading Company
Business Range:
Auto, Motorcycle Parts & Accessories, Industrial Equipment & Components, Manufacturing & ...
Main Markets:
North America, South America, Eastern Europe, Southeast Asia, Africa, Oceania, Mid East, ...
OEM/ODM Service
Sample Available
Spanish Speaker

Mechanical Seals, John Crane, Shaft Seal manufacturer / supplier in China, offering NBR Tc Oil Seal, Mechanical Seal for Sanitary Pump, Customized Mechanical Seal for Alf Lava Pump Seal and so on.

Gold Member Since 2016
Audited Supplier

NBR Tc Oil Seal

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
50 Pieces US $10/ Piece
Port: Shanghai, China
Production Capacity: 1000000PCS/Year
Payment Terms: L/C, T/T
Structure: Single End
Pressure: High Pressure Mechanical Seals
Speed: Ultra-High-Speed Mechanical Seal
Temperature: Temperature Mechanical Seal
Performance: Corrosion
Standard: Standard

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: TC, TB, TA, SC, SB, SA, ETC
Type: O-Ring Mechanical Seals
Balance: Balanced
Function: for Pump, Compressor
Certificate: ISO9001
Trademark: JR
Transport Package: Carton
Specification: as requirement
Origin: China
HS Code: 848420090

Product Description

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.
High Quality Multiple Spring O-ring Mechanical Seals

(1) Material: Silicone, EPDM, nitrile, neoprene, Viton, SBR and NR;

(2) Special rubber seals can be made from extrusion rubber profiles and then be joint by moulding and RTV;

(3) Square rings, quad rings, back-up rings, V-rings, T-seals, wear rings, piston and rod seals available;

(4) Any color and size are available as per customer's requirements;

(5) OEM orders are welcomed.


Welcome to quote for more details. 

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website:

Send your message to this supplier

avatar Mr. Steven

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now