Anhui, China
Business Type:
Manufacturer/Factory, Trading Company
Business Range:
Auto, Motorcycle Parts & Accessories, Industrial Equipment & Components, Manufacturing & ...
Main Markets:
North America, South America, Eastern Europe, Southeast Asia, Africa, Oceania, Mid East, ...
OEM/ODM Service
Sample Available
Spanish Speaker

Graphite Launder, Carbon Graphite, Carbon manufacturer / supplier in China, offering Graphite Launder/ Graphite Chute for Chemical Production, Mechanical Seal 92b-35mm for Alfa Laval Pump, 35 mm Mechanical Seal for Alfa Laval Pump and so on.

Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Supplier Homepage Products Carbon Graphite Graphite Launder/ Graphite Chute for Chemical Production

Graphite Launder/ Graphite Chute for Chemical Production

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
5 Pieces US $10/ Piece
Port: Shanghai, China
Transport Package: Carton
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Structure: Single End
Pressure: High Pressure Mechanical Seals
Speed: High-Speed Mechanical Seal
Temperature: High Temperature Mechanical Seal
Origin: China

You Might Also Like

Loading...

Basic Info

HS Code: 8484200090

Product Description

 Durable Graphite Chute/Launder for Zinc Chloride Casting
 
 Graphite Chute and Launder Size & Shape:
Custom production according to customers requirements.
 
Graphite Chute and Launder  Advantages:
1. Specially anti-oxidation treated maximize lifespan.
2. High bulk density graphite 1.74g/cc min
3. Good hardness, High purity without condamination to zinc fluid
4. Competive price.
5. Exact machining as you required.
6. Short delivery time. usually 10~15 days. If you are in urgent, we can make in within 7 days.
 
Graphite Chute and Launder Application:
Stirring in glass fiber production
 
Graphite Chute and Launder  Properties:
 
Graphite Chute and Launder  Properties for Zinc Production
Grain Size (mm)Bulk density (g/cc)Flexural Strength (Mpa)Compressive Strength (Mpa)SpecificResistivity          (μΩ•m )Ash Content
0.81.74 min18 min35 min8 max0.2% max
 Graphite Launder/ Graphite Chute for Chemical Production
Size: As per your requirement, accept customized.
We also can supply other types of graphtie block, like moulded graphite block, brick, and all of the machined graphite parts.

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our 



website: www.supseals.com

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Mr. Steven
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now